Forsiden Historie Spøgelseslokaliteter Reservation Hvem er vi? Kontakt Presse Sitemap
 
 


Store Restrup Herregaard

Historien om stedet: Af og til rumsterer det fælt i kældrene under herregården Store Restrup - det er Hr. Iver, der leder efter en stor guldskat, der skulle være gemt i kælderregionerne. Sagnet fortæller, at Hr. Iver aldrig vil få held med sin søgen. Guldskatten kommer nemlig først til syne, hvis herregården brænder! Også en dame går igen på Store Restrup. En smuk, blid dame, som elsker små børn og kysser dem forsigtigt på panden, så de ikke bliver bange for hende.

Landsdel: Nordjylland/ Nibe

Spøgelsesaften

Møde med clairvoyant, der fortæller om signaler i lokalet og tager deltagerne på Ghost Walk. Varighed 2 timer. Antal 12 – 24 personer Pris 300 kr.

Gastronomi

Gastronomikursus ledet af køkkenchefen. Deltagerne udstyres med køkkenværktøj, forklæde og instrueres i at forarbejde råvarer til retter fra slottets kogebog. Menuen varierer efter årstid og kombinerer traditioner med tidens trend.
Der fortælles og smages vin, der understøtter maden. Deltagerne får opskrifter til senere at fremstille hjemme. Eftermiddagskaffe, te og hjemmebagt kage. Kl. 18 Drinks i baren. Kl. 19 Serveres en 3- retter menu fra kurset, der er færdiglavet af kokken. Overnatning med morgenmad.
Varighed 22 timer. Antal 10 -20 personer. Pris 1.295 kr. tillæg ved enkeltværelse og lørdag.

Visit: Stor Restrup