Forsiden

Historie

Spøgelseslokaliteter

Reservation

Hvem er vi?

Kontakt

Presse

Sitemap

 
 Gl. Vraa Slotshotel

Vrå Slotshotel har en lang historie, der trækker tråde flere hundrede år tilbage i tiden.
Vrå Slotshotel er et at de danske slotshoteller, hvis historie kan spores flere hundrede år tilbage i tiden. Slottet er opført i 1645, men historien om slottet går yderligere nogle hundrede år tilbage, så der er mange spændende fortællinger, der har udspillet sig her. Blandt andet kan du i Kaminstuen se en original inskription fra slottets opførelse.
Slotshotellet, der også er kendt som Vraa Slotshotel, ligger nord for Aalborg og tæt på Blokhus, som er kendt for sine gode badestrande. Vrå Slotshotel er omgivet af en voldgrav med en hængebro, der skal krydses før, du når til hovedbygningen, hvor du kan nyde et slotsophold med middag i restauranten. Restauranten er indrettet i kælderen, hvor der i gamle dage var køkken, og som var stedet, hvor de ansatte spiste deres mad.

 Det spøger på Vrå Slot. Her kan du en gang imellem møde den hvide dame, når hun går gennem slottets stuer. Man mener, at det er Mariane Dorethe, der boede på slottet i slutningen af 1700-tallet, som ikke kan falde til ro.


Visit: Gl. Vraa Slot