Forsiden Historie Spøgelseslokaliteter Reservation Hvem er vi? Kontakt Presse Sitemap
 

 

Flere danske hoteller vil markedsfører
at de er hjemsøgt af spøgelser

Mange hoteller i blandt andet England har ofte en lille sidehistorie omkring, at en tidligere beboer stadigvæk hjemsøger stedet - ofte er det aldrig dokumenteret, men folk er enten skeptiske eller fuldt ud skræmt og fascineret.
Hvis man hører til den sidstnævnte kategori, så har man en tendens til netop at opsøge steder med ry for at være hjemsøgt
Flere af hotellerne har opbygget sit omdømme baseret på at være en af de mest hjemsøgte slotshoteller i landet. Så hjemsøgt, at de skal have gæster til at underskrive en samtykkeerklæring, før de må overnatte!
På mange værelser er der blevet fortalt historier om utroligt mange møder med det paranormale - og endda bekræftet af mange paranormale efterforskere, hvis man tror på disse spøgelsesjægere. 
Mange mener, at hotellernes fortid har noget med sagen at gøre - siden et af hotellerne blev købt, har ejerens tre spædbørn mistet livet og et andet barn døde efter at være faldet i brønd på grunden - hvilket får folk og fik familien til at tro, at området er forbandet. 
Så, det er nok ikke et sådan sted du/I skal booke et ophold – men hvis du/I derimod har mod på det, så kan du gøre det HER.
Hvorvidt fortællingerne er ægte eller ej vides ikke, men ejerene har i hvert fald valgt at udnytte historierne til at kalde det et hjemsøgt hotel - mon de har puslet lidt med lyskontakterne?

news 1 news 2 news 3 news 4 news 5 news 6 news 7 news 8